top of page

Välineiden vuokraus

 

Vuokraamme SUP-lautoja Pyynikin uimarannan vuokrauspisteessä. Varaa välineet netissä, saavu rantaan ja lähde vesille! 

 

Viikonloppu- ja pidempiaikaisia vuokria voit tiedustella soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia. Vuokrattavat lautamme ovat laadukkaita RED paddle co. lautoja. Tyhjänä pumpattava lauta rullautuu kantoreppuun ja kulkee mukanasi henkilöautossa tai lyhyitä matkoja selässä. Vuokratessasi mukaan tulee pumppu, jolla lauta täytetään. Mela ja karkuremmi kuuluvat aina pakettiin. 

 

Jos vuokraat laudan omatoimiseen, pidempiaikaiseen käyttöön, saat noudon yhteydessä opastuksen laudan käyttöön. Alla olevasta linkistä löydät myös hyvän kokoelman ohjeita laudan pumppaukseen ja muita käytännön vinkkejä.

 

SUP vuokraus Tampere

Suppaa Tampere vuokrausehdot:

 

1. Suppailu tapahtuu aina vuokraajan omalla vastuulla.

2. Vuokralleottaja on velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä pyydettäessä.

3. Mikäli vuokralleottaja luovuttaa välineet kolmannen osapuolen käyttöön, vuokralleottaja on edelleen vastuussa vuokrausehtojen täyttymisestä.

4. Vuokralleottaja on velvollinen käsittelemään vuokraamiaan välineitä huolellisesti ja siten, että ne eivät vahingoitu tai katoa. Välineet tarkistetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen ja jälkeen vuokrauksen.

5. Vuokrattuja välineitä saa käyttää vain suppailuun soveltuvissa, riittävän syvissä vesissä, joissa ei ole kivikkoja tai muita esteitä, jotka voivat vahingoittaa välineitä.

6. Vuokralleottaja on velvollinen viipymättä ilmoittamaan vuokranantajalle välineiden katoamisesta, välineille aiheutuneista vahingoista tai välineissä ilmenevistä vioista.

7. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon niiden käyvän arvon mukaisesti.

8. Välineet on palautettava viimeistään vuokrausajan päättyessä.

9. Mikäli vuokralleottaja palauttaa vuokravälineet myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, vuokralleantaja voi periä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.

bottom of page