top of page
SUP kurssi Tampere Pyynikki
SUP alkeiskurssi

SUP alkeiskurssi on tarkkaan räätälöity tietopaketti lajista, välineistä ja hyvästä melontatekniikasta. Käymme läpi teoriaa ja harjoittelemme käytännön taitoja maalla ja vedessä. Harjoittelemme myös helppoja käännöksiä, ja ryhmän ja ajan salliessa teemme lopuksi  melontaretken. Kesto n.2h.

Valitse itsellesi mieluisin tapa päästä laudalle:

SUP kurssi Tampere Pyynikki
SUP intro

SUP introssa käymme lyhyesti läpi suppailun turvallisen aloittamisen kannalta tärkeimmät seikat (maalla ja vedessä) ja melomme rannan läheisyydessä. Et tarvi aiempaa SUP-kokemusta. Tunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Kesto n.1h.

SUP kurssi Tampere Pyynikki

SUP taidot (ent. tekniikka) on tarkoitettu niille, joilla on vähintään SUP alkeiskurssin tiedot ja taidot hallussa tai jo jonkin verran melonta-kokemusta. Tunneilla pureudutaan hyvään melontatekniikkaan ja harjoitellaan vaativampia käännöksiä. Ei kuitenkaan hampaat irvessä, joten rohkeasti mukaan! Videointimahdollisuus.

Kesto n.90 min.

SUP taidot
SUP jooga Tampere Pyynikki
SUP jooga

Joogaa vetten päällä. Voit osallistua tunnille, vaikka et olisi suppaillut aikaisemmin. Aikaisemmasta joogakokemuksesta on etua, mutta sekään ei ole välttämättömyys.  Harjoituksen kesto n.60 min.

SUP retki Tampere Pyynikki
SUP retki

Melomme milloin minnekin nauttimaan kesäpäivästä. Seuraa tarkempaa ilmoittelua Facebookista. SUP retkelle voit osallistua, jos melonta jo sujuu ja olet uimataitoinen.

SUP polttarit Tampere

Räätälöidään yhdessä sinun ryhmällesi sopiva paketti. Se voi sisältää SUP tekniikkaa, SUP joogaa, retken tai yhdistellen eri vaihtoehtoja. Ota yhteyttä!

Räätälöity SUP paketti
bottom of page