top of page

SUPPAA TAMPERE tiedottaa:

Some feed:

SUP opetus Tampere
Suppaa Tampere Näsijärvi 2015
SUP tapahtuma Tampere Pyynikki
Suppailua helteisenä iltana Tampereen Pyhäjärvellä
Suppaa Tampere logo
KIITOS KESÄN 2015 Suppaajille!

21.9.2015 RR

 

Kausi 2015 meni vaihtelevassa säässä, mutta iloksemme rannassa on ollut vanhoja konkareita ja etenkin uusia suppailijoita välillä ruuhkaksi asti! 

 

Te teitte meidän kesän!

Kiitos kiitos kiitos <3 Roosa & Sanna

 

Kuva: Fanny Heinonen// LeCool Tampere

Rauhaniemi hiljenee

12.8.2015 RR

 

Elokuun pyörähtäessä käyntiin olemme keskittäneet kaiken toimintamme jälleen Pyynikille. Kiitos kaikille Näsijärven puolella suppaamassa käyneille. Mikäli järjestämme retkiä, opetusta tai muuta tapahtumaa vielä Näsijärven puolella kaudella 2015, informoimme siitä erikseen! 

SUPPAA TAMPERE goes NÄSIJÄRVI

23.5.2015 RR

 

Iloisia uutisia, tätä oli toivottu: Suppaa Tampere tulee näkymään kesällä 2015 säännöllisesti myös Näsijärven puolella, tarkemmin Rauhaniemessä. Tiedotamme asiasta lisää lähipäivinä. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat suppaajat!

Suppailut jatkuvat Pyynikillä elokuussa

31.7.2014 RR

 

Mikä mahtava heinäkuu, kiitos siitä kaikille teille!

 

ELOKUUlle ei ole tulossa viikkolukujärjestystä, sillä ohjelmamme vaihtelee hieman viikottain.  Ajantasaisen lukkarin löydät aina suoraan ajanvarausjärjestelmästä www.varaaheti.fi/suppaatampere. Myös Pyynikin vuokraamon aukioloajat löytyvät varausjärjestelmästä, eli ovet ovat auki, silloin kun ajanvarausjärjestelmässä näkyy oranssilla "SUP vuokraus". Suurin osa laudoista on etukäteen varattavissa, mutta muutama lauta jätetään aina myös paikan päälle ilmaantuville.

 

Elokuun tullen mekin joudumme näyttäytymään yhä useammin siellä "oikeissa töissä", ja jättämään SUPersankarin viitat naulakkoon. Tunnit hieman harvenevat, mutta on niitä silti toki tarjolla! Eli ainakin elokuun loppuun saakka suppaillaan ja miksei pidempäänkin, jos kelit suosivat.

 

 Nähdään rannalla!

Kiitos, kiitos, kiitos!

21.9..2014 RR

 

On tullut aika kiittää kumartaa kaikkia teitä, jotka teitte meidän SUP-kesän 2014!

Se on ollut pitkä, upea, ja hymyistä ja naurusta päätellen onnistunut monella tapaa. Kelit olivat kohdillaan, Pyynikki paikkana suotuisa, ja välineet parhaat mahdolliset. Suurkiitos myös yhteistyökumppaneiden suuntaan. Ilman teitä kaikkia olisimme olleet vain kolme innokasta SUP-ohjaajaa :) Kiitos, että saimme jakaa palasen parasta kesää (ja parasta harrastusta!) kanssanne. Ensi vuonna jatketaan...


 

KAUSI 2015 STARTTAA PYYNIKILLÄ 28.-31.5.

23.5..2014 RR

 

 

 Uuden kauden alottajaisia juhlistetaan toukokuun viimeisenä viikonloppuna eri tavoin. Osallistu näistä omaan suosikkitapahtumaasi tai vielä parempaa, kerää koko sarja!

 

To 28.5. Avajais- ja demotapahtuma kotirannassamme Pyynikillä, klikkaa itsesi mukaan täältä: https://www.facebook.com/events/980865835271206/

 

Pe 29.5. Rekut ja Fifit mukaan ja kokeillaan kuinka suppailu onnistuu koirakamujen kanssa. HUOM tapahtumapaikka! Lisätiedot:https://www.facebook.com/events/1572744322988331/

 

La 30.5. Kauden 1. SUP intro ja vuokraamo auki Pyynikillä säävarauksella.

 

SU 31.5. Retkeillään SUPeilla Viikinsaareen. Lauantain ja sunnuntain suppailuihin varaat lautasi täältä: https://www.varaaheti.fi/suppaatampere

 

Nähdään rannalla!

 

 

Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia

21.7.2014 RR

 

 

Kesä ja suppailukausi ovat ehdottomasti parhaimmillaan, ja sen huomaa myös varauskalenteristamme :)

 

Olemme huippuiloisia siitä, kuinka moni on jo löytänyt suppailusta uuden harrastuksen, ja vielä useampi innokas olisi tulossa kesän tunneille. Ajankohtaisen tunti-ja kurssitilanteen, sekä vapaiden paikkojen saatavuuden näet aina ajanvarausjärjestelmästämme www.varaaheti.fi/suppaatampere. Vapaista paikoista, ekstra tunneista sekä mahdollisista tuntien peruutuksista ilmoitamme tarpeen mukaan myös Facebook-sivullamme www.facebook.com/suppaatampere.

 

Tavoitettavuutemme (erityisesti puhelimella) on kääntäen verrannollinen innokkaiden suppailijoiden määrään, toisin sanoen juuri tällä hetkellä emme pysty vastaamaan kuin murto-osaan puheluistanne ja toivommekin, että jos asianne vaatii huomiotamme pitemmällä tähtäimellä, lähettäisitte meille sähköpostia tai viestin nettisivujemme yhteydenottokaavakkeen kautta. Kaunis kiitos!

 

Suppaa Tampere goes Kaukajärvi 27.7.2014

14.7.2014 RR

 

 

Vesistöjen tila ja puhtaus ja ympäristöasiat yleisesti ovat erittäin tärkeitä meille Suppaa Tampereen jäsenille. Suppailu itsessään on ympäristöystävällinen ja miellyttävä tapa liikkua luonnossa.

Olemme mukana Kaukajärven yliuinti tapahtumassa sunnuntaina 27.7. Tapahtuma on Pelastakaa Kaukajärvi ry:n järjestämä vuosittainen tapahtuma. Yhdistyksen tavoitteena on mm.

  • Suojella Kaukajärveä ja sen puhtautta

  • Innostaa ihmiset suojelemaan Kaukajärveä

  • Pyrkiä vaikuttamaan kaupungin ja kunnan viranomaisiin sekä alueen yrityksiin järven suojelemiseksi

 

Tapahtuman aikana on mahdollista saada lajiopastusta ja kokeilla suppailua ilmaiseksi. Tervetuloa mukaan!

Suppaa Tampere Hämeenkyrössä 25.7.2014

12.7.2014 RR

 

Saunoja Suvessa tapahtuma. Suppaa Tampere demoilee Miharin rannassa klo 15-18. Tervetuloa viettämään mukava kesäiltapäivä ja kokeilemaan suppailua. Saat rannassa lyhyen opastuksen lajiin ja välineisiin. Tapahtuman tarkempi info osoitteessa http://www.hameenkyro.fi/kuntainfo/tapahtumakalenteri/?x28393=813721.

SUP ranking Tampere la 19.7.2014 Pyynikillä

14.7.2014 RR

 

SPLL:n SUP Ranking 2014 - kiertueen osakilpailu Tampereella lauantaina 19.7.2014! Kisapaikkana toimii Pyynikin uimaranta, Jalkasaarenkatu 2, 33230 Tampere.

 

Mukana menossa Scandinavian Outdoor Store, Aussie Bar Tampere, Huippu lehti, Kitetirri, Yamaha Center Tampere, Rautio Sports/Starboard.

 

Kisa-aikataulu ja muu info täältä.

 

UPDATE 21.7.2014 TULOKSET POSTATTU TÄNNE: https://www.facebook.com/events/244984209020251/

 

bottom of page