top of page
SUP laudan osto Tampere

Tää on siistiä!  Haluan oman SUP-laudan!

 

Minkälainen lauta sopii omaan käyttööni parhaiten? Mitä muita varusteita tarvin laudan lisäksi? Lautavalikoima on valtava, minkälaisiin ominaisuuksiin minun kannattaa kiinnittää huomiota?

 

 

Jos oman laudan hankinta on käynyt mielessä, olet varmasti jo törmännyt valtavaan valikoimaan erilaisia lautoja ja brändejä. Omaan käyttötarkoitukseen sopivan laudan etsintä voi ottaa aikansa, eikä lautakaupoille kannatakaan syösyä suinpäin, kun toiveena on löytää laadukas, aikaa ja käyttöä kestävä harrastusväline.

 

Paras tapa löytää itselle juuri se oikea on ensiksi miettiä mihin käyttööön lauta tulee. Minkälaisissa olosuhteissa melotaan ja kuinka pitkiä lenkkejä? Halutaanko laudalla kenties enimmäkseen joogata tai vaikka tehdä kalastusretkiä joilla? Tämän jälkeen kannattaa pyrkiä mahdollisuuksien mukaan testaamaan useita erilaisia lautoja ja kysyä asiantuntevilta henkilöiltä kartoittavia kysymyksiä.  Sama pätee oikeantyyppisen ja itselle sopivan melan hankintaan.

 

Jos harkitset omien SUP-välineiden hankintaa, mielellämme autamme sinua myös siinä. Käytössämme on ollut kaudesta 2017 alkaen pääasiassa Red Paddle Co-merkin lautoja, joilla pääset melomaan Pyynikillä. Yhteistyökumppanimme ja maahantuojamme on Rautio Sports Kalajoella

bottom of page