top of page

SIJAINTI: Suppaa Tampereen toimipiste sijaitsee Pyynikin uimarannassa (lähin osoite Jalkasaarentie 7), Jalkasaaren tuntumassa, lähellä Pyynikin Hiekkarannat kesäkahvilaa ja beachvolley-kenttiä.

VARAUKSET: Voit varata vuokravälineitä tai paikan tunnille osoitteessa www.varaaheti.fi/suppaatampere . Suosittelemme tekemään varauksen AINA; ja aivan erityisesti hellesäällä niin varmistat paikkasi/välineesi. Peruutukset tulee tehdä ajanvarausjärjestelmään viimeistään ennen määräaikaa. Varausjärjestelmä ilmoittaa sinulle määräajan, kun varaat paikan tunnille/kurssille/vuokraukseen. Teethän peruutukset hyvissä ajoin.

TUNNILLA:

Pyynikin uimaranta tarjoaa loistavat puitteet kaikenasoisille suppailijoille. Lähiranta on matalaa hiekkarantaa ja optimaalinenharjoitteluun. 15 minuutin melonnan päästä löytyy kivoja pikkusaaria tutkittavaksi, ja isompia saaria (palveluineen, Viikinsaari) reilun puolen tunnin päässä (riippuen melojan nopeudesta).

- Ikärajat: Edellytämme vuokrausehtojen allekirjoittajalta 18 vuoden ikää. Alaikäisellä suppailijalla tulisi näin ollen olla aikuinen mukana vuokraustilanteessa. Täysi-ikäinen aikuinen kantaa vastuun välineistä ja luovuttaa ne oman harkintakyvyn mukaisesti alaikäiselle suppailijalle. Alaikäiset voivat osallistua tunneillemme vanhemman suostumuksella, niin että vanhempi on mukana tai asiasta on sovittu etukäteen. Ikäraja SUP intro tunnille on 12 vuotta - edellyttäen, että nuori jaksaa seurata alun turvallisuus- ja välineinfon ja on riittävän kookas/vahva sekä kantamaan välineitä, että ohjaamaan lautaa vedessä. Kaikki lautamme ovat suht kookkaita aikuisten lautoja, joiden ohjaaminen erityisesti pienessä tuulessa vaatii voimaa ja vipuvartta. Lue lisää: https://www.suppaatampere.com/suppailu-lasten-kanssa

- Jos haluat suppailla yhdessä lapsen kanssa, suosittelemme, että aikuisen käytyä SUP intron tai alkeiskurssin, lapsen kanssa tullaan harjoittelemaan omatoimisesti vuokravälineillä rantaveteen. Pyynikin uimaranta tarjoaa tähän loistavat puitteet. Meiltä löytyy hajakokoja lasten kelluntaliivejä, mutta varmuuden vuoksi suosittelemme ottamaan omat liivit mukaan.

- Edellytämme kaikilta asiakkailtamme hyvää uimataitoa (väh. 50m).

- Vuokraaja huolehtii itse ajankulusta ja siitä, että välineet palautuvat ajoissa takaisin rantaan. Käytä siis kelloa tai muuta konstia ajan mittaamiseen.

- Rannassa on varastokoppi, johon voi omalla vastuulla jättää ylimääräiset tavaransa suppailun ajaksi.

- Ole ajoissa rannassa! Tunnit alkavat ilmoitettuun aikaan ja turvallisuusasiat käydään läpi ensimmäisenä, joten on välttämätöntä, että olet mukana alusta saakka. Lisäksi se on kohteliasta muita kurssilaisia kohtaan.

- Vaatetukseksi sopii kevyet ja joustavat urheiluun ja kulloiseenkin keliin sopivat vaatteet, esimerkiksi shortsit/trikoot ja t-paita (tarvittaessa tuulitakki). Suppailu tapahtuu paljain varpain. Voit myös käyttää surffi/uimatossuja. Meiltä löytyy joitain hajakokoja neopreenitossuja lainaksi. 

 

- Lämpimällä ja aurinkoisella kelillä suosittelemme, että otat vesipullon mukaan ja suojaudut auringolta rasvalla ja/tai vaatetuksella.

 

- Silmälaseja/aurinkolaseja voi pitää päässä omalla vastuulla. Hyvin päässä pysyvät lasit tai varmistukseksi naru sangoissa voi pelastaa lasisi, jos satut horjahtamaan. Lippa/lippis on usein käytännöllinen vaihtoehto kirkkaalla säällä.

MAKSU: Voit maksaa tuntisi/vuokrauksen varausjärjestelmässä varauksen yhteydessä. Maksu rannassa tapahtuu käteisellä, ePassilla tai Smartumilla tai Edenredillä. Jos haluat maksaa suppailun laskulla, sovithan siitä etukäteen ennen tunnille tuloa.

PERUUTUKSET: Mikäli joudumme perumaan tunnin/kurssin sään takia (ukkonen tai kova tuuli) ilmoitamme niistä henkilökohtaisesti varausjärjestelmän kautta ilmottautuneille yleensä samana tai edellisenä päivänä.

bottom of page