top of page

Meistä

 

Suppaa Tampere syntyi kesällä 2013 neljän aktiivisen SUP-harrastajan ideoidessa, miten tuoda suppailu mahdollisimman monen ulottuville turvallisesti ja hauskasti. Vuodesta 2014 Suppaa Tamperetta ovat luotsanneet eteenpäin perustajajäsenet ja nykyiset omistajat me, Sanna ja Roosa.

Olemme panostaneet suppailun tunnettuuteen ja oman koulumme kehittämiseen mm. kouluttautumalla SUP tekniikan ja opetuksen (ASI Stand Up Paddle Instructors), vesiturvallisuuden ja liikunnanohjauksen saralla sekä verkostoitumalla aktiivisesti muiden alan toimijoiden kanssa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi Sanna on koulutukseltaan eräopas (IWG ja mindfulness-ohjaaja. Roosa työskentelee tutkijana Suomen ympäristökeskuksessa ja on myös kouluttautunut joogaohjaaja (RYT500). Ammattiemme sekä harrastusten mukanaan tuomaa tietotaitoa käytämme hyväksi myös suppailutoiminnassamme.

 

SUP-melonta on ollut viime vuodet maailmalla yksi nopeimmin kasvavista vesiurheilulajeista, ja kasvattanut suosiotaan tasaisesti myös Suomessa. Suppaa Tampere haluaa omalta osaltaan edistää lajin rantautumista kotikaupunkiimme Tampereelle, missä kaupunkia ymparöivät vesistöt tarjoavat loistavan mahdollisuuden lajin harrastamiseen.

 

SUP-laudan päällä voi pitää hauskaa, hikoilla, haastaa itsensä, ihailla maisemia tai vain rauhoittua vesielementin äärellä. Tavoitteemme on tarjota tamperelaisille mahdollisuus nauttia lajista ja tutustua kauniiseen kotikaupunkiimme ja sen ympäristöön kenties kokonaan uudesta perspektiivistä.

sup in english
SUP opettaja Tampere

Roosa & Sanna Pyynikillä

Kuva: Fanny Heinonen// LeCool Tampere

SUP opettaja Tampere
SUP joogaopettaja Tampere
Sanna

SUP, mindfulness

  • ASI Stand Up Paddle instructor - L1, L2, water rescue *)

  • eräopas, International Wilderness Guide 2017

  • mindfulness-ohjaaja (Inspiral Coaching)

 

 

 

 

Roosa

SUP, SUP jooga, jooga

  • ASI Stand Up Paddle instructor - L1, L2, water rescue *)

  • joogaopettaja (RYT500, Yogasource Helsinki)

 

 

    *)  ASI Academy of Surfing Instructors

asi koulutetut ohjaajat
asi koulutetut ohjaajat
asi koulutetut ohjaajat
asi koulutetut ohjaajat
bottom of page