top of page

Suppaa Tampere tekee hyvää

 

SUPport on Suppaa Tampereen kanava jakaa lajin tuomaa iloa mahdollisimman monelle hyvää tehden. Organisoimme hyväntekeväisyystempauksia ja järjestämme virkistyshetkiä erilaisille ryhmille.

 

 

Joulu 2014 - Puhdas Itämeri

 

Jouluna 2014  halusimme laittaa osan nuoren yrityksemme tuotoista meille tärkeään asiaan ja teimme lahjoituksen Puhdas Itämeri -säätiölle. Ympäristö ja erityisesti puhtaat vesistöt ovat meille äärimmäisen tärkeä juttu! Vaikka emme Tampereella olekaan meren äärellä, Tampere on Kokemäenjoen vesistön kautta lopulta yhteydessä Itämereen, ja niimpä myös meidän teoilla täällä on merkitystä. Jo pelkkä asian tiedostaminen on tärkeää. Tiedättehän, pienistä puroista...

Koirasuppailua Tampereella

 SUP with your PUP - 2015 & 2016

 

Keväällä 2015 toteutimme pitkään mielessä muhineen koirasuppailuillan yhteistyössä Eläinlääkärikeskus Reviirin, Koirakahvila Vainun ja Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen kanssa (minne myös ohjasimme tapahtumasta kertyneet vapaaehtoiset lahjoitukset).

Toukokuun ilta oli todella tuulinen ja vesikin vielä vähän viileätä, mutta mukaan uskaltautui mieletön joukko aktiivisia koiraihmisiä karvaisine kamuineen. Tapahtuma sai innostuneen vastaanoton ja jatkoakin toivottiin!

 

Keväällä 2016 mukana oli jälleen innokas ryhmä koirakoita ja uusina yhteistyökumppaneina mukana Tampereen Koirauinti. Tuotot tapahtumasta menivät jälleen PESU ry:lle ja uusi tapahtuma on suunnitteilla toukokuulle 2017.

 

bottom of page