top of page

Kaipaatko inspiraatiota tai toteuttajaa ulkoilmaelämyksille? Opasta metsään, järvelle tai joogamatolle?

dream ventures logo
dream ventures ulkoilmaelämää

Suppaaa Tampereen Sanna ja Roosa ovat myös joogan, eräilyn ja ulkoilun ammattilaisia, jotka ideoivat ja toteuttavat suppailun lisäksi monipuolisia luontoelämyksiä omaksi ja muiden iloksi!

 

Sanna on valmistunut kansainväliseksi eräoppaaksi (International Wilderness Guide, IWG, Kuru) kesäkuussa 2017. Opintojensa myötä jo valmiiksi paljon luonnossa liikkuva Sanna on päivittänyt erätaitonsa sille tasolle, että moni varmasti toivoisi autiolle saarelle mukaan juuri tämän aurinkoisen SUP- ja eräammattilaisen. Sanna jakaa mielellään tieto-taitoaan ja haluaa samalla välittää myös muille sitä iloa, energiaa ja rauhaa mitä itse luonnosta saa. Sannaa puhuttelee erityisesti lähimatkailu - ei tarvitse lähteä kauas tai pitkäksi aikaa voidakseen saavuttaa luonnon tarjoaman hyvinvointivaikutuksen.

Jooga ja SUP-joogaohjaaja Roosa on valmistunut joogaohjaajaksi (RYT500, Yogasource/Helsinki) vuonna 2016. Roosaa kiehtoo mielen ja kehon yhteys sekä ihmisen yhteys ympäristöön; miten ja missä syntyy kokemus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Roosalle myös joogaharjoitus on parhaimmillaan ulkona, missä ympäröivä luonto tarjoaa loputtoman inspiraation ja läsnäolon lähteen. SUP joogassa palataan perusasioiden äärelle; oman kehon tunteminen ja hetkessä oleminen nousevat avaintekijöiksi, kun jooga viedään vetten päälle.

Kaipasitpa opastettua retkeä lähiluontoon, metsäjoogaa, ulkoilua hyvässä seurassa tai erätaitojen päivitystä - ota yhteyttä niin jutellaan miten ja missä polkumme voisivat kohdata.

bottom of page